ÖZEL  BURÇ MELTEM  ÖĞRENCİLERİ 2 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR

ÖZEL BURÇ MELTEM ÖĞRENCİLERİ 2 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR

Muğla 1.Zeka Oyunları 4.Sınıflar Arası Qoridor Turnuvası Piri Reis Koleji’nde yapıldı. Zenginleştirilmiş Eğitim Programının (ZEP) bir etkinliği olarak düzenlenen Qoridor Turnuvası,Satarnç gibi çok bilinen bir zeka oyunu olmasa da en az onun kadar düşünme isteyen bir oyun. Turnuvaya her okuldan 4 öğrenci katıldı.Yarışmaya Marmaris Özel Ufuk Koleji, Milas Özel Ümit Koleji, Bodrum Özel Merter Koleji, Dalaman Özel Burç Meltem Koleji, Fethiye Özel Şehit Fethi Bey Koleji katıldı. Turnuvada Deniz Ebrar Bozkurt ve Ömer Faruk Arslan Altın Madalya ve Mp4 Player,Hasan Alp Tok Gümüş Madalya ve Dualscope Mikroskop Seti ,Altınay Sude Daşdemir ise Katılım Sertifakası kazandılar. ZEP takım koçumuz Aydın Can yaptığı konuşmada; “Okulumuzda verdiğimiz Zenginleştirilmiş Eğitim Programının çocuklarımız için ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda okulumuzdaki uygulamaların yerinde ve çok teknolojik olduğunu söyledi.”

Bu haber 237 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google